Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Березень » 27

     24 березня 2014 року відбулося підсумкове  засідання атестаційної комісії І рівня Білухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Учителі, які атестуються, представили комісії свої творчі доробки та звітували про участь у різних конкурсах .

Якименко Н.О.- учитель української мови та літератури – клопотання перед атестаційною комісією вищого рівня про відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та звання «старший вчитель». (участь у роботі дискусійно-педагогічного клубу «Світоч», відкритий урок української мови у 8 класі, І місце в районному, обласному конкурсі робіт «Єднаймося ж , брати мої»)

... Читати далі »

Переглядів: 460 | Додав: GAlina | Дата: 27.03.2014 | Коментарі (0)

     20 березня  2014 року на базі Карлівської гімназії імені Н.Герасименко відбувся фестиваль «Молодь обирає здоров’я». Учні нашої школи під керівництвом учителя фізичної культури Колісник К.Д., вагомої допомоги та підтримки заступника директора з виховної роботи Якименко Н.О., педагога – організатора Лісіциної Т.І.підготували цікаву програму та презентували увазі журі. Серед 14 команд – учасниць наші таланти здобули ІІІ місце. Зміст прграми був настільки запальним, що глядачі шаленіли від виступу та підтримували оплесками. Склад команди: Кобилка Єлизавета,  Яцура Марина, Шевченко Ілона, Осідловський Олександр, Пугач Владислава, Дядченко Григорій, Мухортов Богдан. З чим їх вітаємо та бажаємо подальших успіхів. Нехай вдалими, веселими, змістовними будуть канікули!

Переглядів: 414 | Додав: GAlina | Дата: 27.03.2014 | Коментарі (0)

    17 березня 2014 року вчитель хімії та біології Бойченко Алла Миколаївна разом з ученицею 11 класу Кучеренко Іриною були учасниками обласної конференції з дослідження якості харчових продуктів. Та цьому передувала кропітка робота: дослідити якість масла, що надходить в торгівельні мережі та домашнього виробництва, визначити переваги та популяризувати серед споживачів. У районному конкурсі їх робота зайняла І місце. Тому було дуже почесно та відповідально відстоювати престиж нашого району на такому заході. Все пройшло вдало – І місце! Отримання сертифікату на безкоштовне навчання на будь-якому факультеті Полтавського університету економіки й торгівлі – це престижно! Результат порадував усіх. Так тримати та нових звершень!

Переглядів: 445 | Додав: GAlina | Дата: 27.03.2014 | Коментарі (0)

   14 березня 2014 року на базі Федорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Г.Т.Берегового відбулося засідання дискусійно - педагогічного клубу «Світоч», де були проведені відкриті уроки з використанням технології зустрічних зусиль. Учитель української мови та літератури нашої школи Якименко Н.О. провела відкритий урок української мови у 8 класі з теми «Звертання» з використанням названої технології, мета якої – активізація пізнавальної діяльності, свідома участь в навчальному процесі. Поєднання зусиль всіх учасників навчального процесу, підтримка активності, інтересу, зведення зусиль та інформаційних знахідок у сукупне знання за темою – ось основні складові цієї технології. Приємне враження та схвальні відгуки про вчительський талант надають окриленості. Хочеться бажати всім творчого тандему «вчитель – у ... Читати далі »

Переглядів: 458 | Додав: GAlina | Дата: 27.03.2014 | Коментарі (0)