Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Червень » 18 » Завершення табірної зміни
08:40
Завершення табірної зміни

Літо – найулюбленіша пора, яку завжди з нетерпінням чекають діти.  Збереження здоров’я дітей, відновлення їх життєвих сил шляхом організації якісного, повноцінного оздоровлення та відпочинку, створення умов для продовження виховного процесу та розвитку творчих здібностей - це і є  завдання  роботи закладів відпочинку. На базі Білухівського НВК діють два заклади відпочинку: заклад праці та відпочинку  з денним перебуванням "Юність" та заклад відпочинку з денним перебуванням "Веселка".

Веселим було відкриття  зміни з піснями, танцями, конкурсами. Цікаві екскурсії, естафети, конкурс малюнків на асфальті, конкурси "Школа має талант" та "Майстер на всі руки", День казки, День довкілля, День інспекторів руху, День квітів, День безпеки життєдіяльності, спортивне шоу - це неповний перелік всіх справ, якими із задоволенням займаються діти в наших оздоровчих закладах.

Багато цікавого дізналися школярі під час екскурсій. Разом з завідючою виробництвом ПП «Карлівський хлібозавод»  – професіоналом Теппер Л.М. ми стали свідками випікання печива та оформлення тортів, посмакували свіжою випічкою. Екскурсовод – знавець своєї справи Карлівського краєзнавчого музею Жолонко Т.М. ознайомила нас із історією рідного краю, діти побачили велику кількість експонатів. А яке смачне молоко на племзаводі СТОВ «Вітчизна», що у селі Максимівка! Привітний персонал – майстри своєї справи на чолі зі спеціалістом з обліку та ідентифікації тварин Стороженко І.В. розповіли та показали багато пізнавального. Дітям було цікаво спостерігати за процесом виробництва соків прямого віджиму  у ТОВ «Докучаєвські чорноземи» та приємно смакувати прохолодними натуральними соками в таку літню спеку.

     Екскурсії були б неможливими без транспорту, яким нас забезпечив директор ПП «Білухівка» Жмурко П.Я.

     Щиро дякуємо небайдужим до дітей людям:   директору СТОВ «Вітчизна» Литвину В.І,   директору  Карлівського краєзнавчого музею Федорченко І.О..  директору   ТОВ «Сади Карлівщини» Слєпцову В.А,     директору  ПП «Карлівський хлібзавод»  Кобченко О.М.    за сприяння у проведенні екскурсій.

      Вдячні також депутатам обласної ради Кибці А.А. та Литвину В.І. Нехай на ваших нивах завжди буде врожай, над головою- мирне небо, в родинах - злагода та міцне здоровя.

     Діти, батьки та вчителі надовго запамятають літній відпочинок.

Переглядів: 223 | Додав: GAlina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: