Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Січень » 13 » Мрії збуваються
11:59
Мрії збуваються
 

     Наближаються світлі і радісні новорічні та Різдвяні свята. Кожен із нас у глибині душі вірить у диво, сподівається на чарівну казку, плекає надію на здійснення мрій. Напередодні цих свят у нашу школу завітало справжнє диво в особі  щедрих доброчинців. Голова Фонду «Добробут. Розвиток.  Благодійність» Наталія Гуріна, засновник ТОВ «АПК «Докучаєвські чорноземи»» Юрій Кобченко організували  для школярів  поїздку в м. Полтаву в  розважальний центр «Дитяча планета». Ця звістка викликала в дітей багато радості, приємних розмов.

    І ось настав жаданий день. За нами приїхав комфортабельний автобус: чистий, зручний. Малюків із дитячого садка мали змогу супроводжувати їхні батьки.

     Те, що ми побачили, перевершило всі  сподівання.  Діти поринули у чудесну казку. Вони весело стрибали на батутах, пустували у басейнах із пластиковими кульками, побували в усіх куточках ігроленду. Дітлахи розчервонілися,  усміхнено-щасливі раділи і веселились. А разом з ними і ми,  наставники, в душі теж були їхніми однолітками. Час сплив непомітно і швидко. Чудовий зимовий день, наповнений золотавим сонячним світлом і щирим сміхом дітвори,  хилився до вечора.

  • До побачення, «Дитяча плането»! Ми отримали свято добра, любові,милосердя – чого нам так бракує щодня, - дякували за подароване свято батьки і діти.
     Тож бажаємо нашим благодійникам процвітання, хай Ваші серця будуть зігріті любов`ю і теплом, хай усі відчувають непідробну увагу і турботу з Вашого боку, хай ніколи не згасає Ваша добродійна ватра. Душевної Вам гармонії, міцного здоров`я, щедрої винагороди. А нам усім – миру і злагоди!

 

Переглядів: 357 | Додав: GAlina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: