Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Січень » 14 » Новий рік
12:59
Новий рік

     28 грудня учні 1-6 класів запросили всіх бажаючих на новорічний ранок «Як Баба з Дідом Новий рік зустрічали». Головні герої цього дійства (за традицією нашого навчального закладу), звичайно, шестикласники. Дід (Коляндра Е.) та Баба (Попело Ю.) перевтілилися у своїх героїв і переглядали передачі на новорічному каналі. У «Пісні року» ми насолоджувалися співом учнів 1-5 класів. А коли головні герої переключили на передачу «Танцюю для тебе», ті ж учні дивували нас веселими таночками. У всіх дітей були красиві, яскраві новорічні костюми. Не залишилися осторонь  і шестикласники: Романко Д. дуже гарно зіграла Снігуроньку, а Плотніков І. запам’ятався нам як ведучий програми «Погода». Ноздрін С. був неперевершеним годинником, а Тригуб С.так перевтілився у Бабку Йожку, що аж дух захоплювало!

     А вже ввечері то ж дня одинадцятикласники разом із класним керівником Ляскало А.М. розважали всіх присутніх у «Вечірньому кварталі». Як і в справжній передачі, було тут багато гумору, пісень, гостей. Ведучі свята – одинадцятикласники – подарували всім присутнім веселе свято. Директор НВК (Осідловський О.) пародійно розповів про наші досягнення. Його виступ продовжила директор НВК Безпалько О.М., яка привітала всіх присутніх на «Вечірньому кварталі», зичила всіх гараздів у Новому році, нагородила учасників та призерів районного етапу шкільних олімпіад, обміняла зароблені «добрики» протягом І семестру на справжні гривні.

     «Данс Паруб’янс» (учні 7 класу), оновлений гурт «Время и стекло» (Дейнега А., Нестерук І., Кулинич Є), популярна співачка Оля Полякова (Пугач В.), ведучий сербського телебачення (Залужний М.), сценки «Одного разу у звичайній українській родині» (Онопрієнко О., Кобилка Є.), «Уві сні» (9 клас), «Шкільне дискавері» (Шевченко І., Москаленко С.), «Шкільні реп-новини» від Кобилки  Є., відеозвернення Діда Мороза і Снігуроньки (Москаленко С., Онопрієнко О.), сніговий феєрверк від Осідловського О. зібрали вдячні аплодисменти глядацької зали.

    Новорічні свята минули. Але сподіваємось, що святковий настрій у дітей залишиться надовго!

Переглядів: 365 | Додав: GAlina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: