Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Березень » 14 » День закоханих
15:38
День закоханих

     14 лютого  зима й холод уже встигли страшенно надокучити. До весни ще далеко, а хочеться чогось теплого й  приємного. У цей день ми святкуємо День Святого Валентина -  день дружби та любові.

   От і в нашому навчальному закладі цього дня учні 3 класу з класним керівником Вірою Володимирівною провели веселе та розважальне свято для учнів 1-6 класів.

     У святкову залу гостей запросила Фея-Валентинка,  яка познайомила всіх зі своїми помічниками: котом Леопольдом та маленькими бешкетниками-мишенятами. Вони разом проводили веселі ігри, змагання та конкурси. На святі визначили найдружнішу пару. Нею стали учениця 6 класу Кудрук Анастасія та учень 3 класу Клименко Павлик. А також методом голосування валентинками було обрано «Валентина» та «Валентину». Ними стали учениця 3 класу Офома Крістіана та учень 5 класу Ноздрін Стас. За участь у конкурсах учні отримали подаруночки – валентинки та повітряні кульки.

     Цього ж таки дня для всіх учнів школи класний керівник 9 класу Тригуб Юлія Олексіївна підготувала цікаву гру «Знайди валентинку – отримай приз!» Діти із задоволенням виконували завдання і збирали валентинки. Найбільше валентинок знайшов учень 11 класу Петров Владислав. Він і отримав приз.

З хорошим настроєм  закінчився цей день у нашому НВК.

Переглядів: 347 | Додав: GAlina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: