Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Січень » 18 » Підсумки за І семестр
11:44
Підсумки за І семестр

       Протягом І семестру 2015-2016 н.р. життя дитячо-юнацького об’єднання «Сонячна родина» було цікавим і насиченим на різні види виховної діяльності. Велика увага у виховному процесі приділялася  патріотичному вихованню. Діти взяли участь в акціях «Лист пораненому»; збирали кришечки від пластикових пляшок для виготовлення протезів пораненим бійцям (переможець Кобилка Дмитрик назбирав 1357 штук). Їх ми передали у районну дитячу бібліотеку; провели зустріч із воїнами – колишніми випускниками школи, які перебувають у зоні АТО. Для них ми підготували урочисте свято із піснями, танцями та короваєм; також провели конкурс плакатів «Захисникам Вітчизни»;  перед новорічними святами виготовили подарунки для воїнів, взяли участь  у виставці, що проходила у будинку дитячої та юнацької творчості, а учні 2 класу відправили свої  «миколайчики» у військову бригаду, де зараз служить Тущенко Сергій,  і навіть отримали поштою подарунок – подяку  від воїнів.  

      Організація дозвільнєвої діяльності – це також одне з важливих питань успішної виховної роботи. Вечори  відпочинку «Дівчата плюс хлопці» (7 клас), «Угадай мелодію» (8 клас), «Нумо, хлопці» (10 клас), «Граємо разом» (9 клас), ранок «Мій друг – дорожній рух», пройшли весело.

     До Новорічних свят готувалися надзвичайно завзято. Учні 6 класу разом  із педагогом-організатором показали новорічну виставу виставу, було вивчено нові пісні та танці. А старшокласники розіграли смішні новорічні ролики.

       Свято Миколая принесло солодощі від спонсорів, якими ласували діти на святі «Святий Миколаю, в гості завітай».

       Протягом семестру учні за участь у різних видах діяльності збирали «добрики» та «добренята», які Дід Мороз, завдяки  небайдужим до виховного процесу людям, обміняв на справжні гривні. Найбільше їх назбирали учні 9 класу.  

Переглядів: 400 | Додав: GAlina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: