Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Травень » 18 » Тиждень безпеки дорожнього руху
08:51
Тиждень безпеки дорожнього руху

     Тиждень безпеки дорожнього руху в навчально-виховному комплексі проходить з 16 по22 травня 2016 року.

      Сьогодні 18 травня відбулося свято «Правила руху завчи до ладу, щоб не потрапити раптом в біду!»

      Це було справжнє велосвято. Не часто випадає постояти в шерензі зі своїм другом – велосипедом. Частіше на ньому їздять із задоволенням. А от сьогодні пошанували двоколісний транспорт усі учні нашого навчального закладу. Це не просто класи, це команди:  «Снікерс» - 10 клас (кл.кер.- Бойченко А.М.), «Торнадо» -9 клас (кл.кер.-Ляскало А.М.), «Вісімка»-8 клас (кл.кер.-Тригуб Ю.О.), «Дальнобійники»- 7 клас (кл.кер.-Кузьменко С.П.), «Велоквест» - 6 клас (кл.кер.-Волобуєв О.В.), «Фіксики» - 5 клас (кл.кер.- Колісник К.Д.), «Вогняний патруль» - 4 клас (кл.кер. Петренко Л.В.), «Педаль і К*» - 3 клас (кл.кер. – Головнич Л.П.), «Мурахи» - 2 клас(кл.кер. –Тущенко В.В.), «Турбо» - 1 клас (кл.кер.- Комищук Н.А.).

   

      Вірші, загадки, читали реп – все про транспортні засоби, було весело і повчально. Дехто вперше дізнався про історію  велосипедного транспорту. Нагадали правила водіння цього «сталевого коня». Та найголовнішим акцентом цього заходу був наголос на те, що потрібно завжди і в усьому бути обачним. Бо життя – найголовніша цінність .

ЗАГАДКИ

      Також нагадали про закінчення навчального року. Всім учням були роздані пам’ятки техніки безпеки під час літніх канікул.

ТБ під час літніх канікул

Переглядів: 472 | Додав: GAlina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: