Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Березень » 11 » Пісенне диво Олени Білоконь
09:01
Пісенне диво Олени Білоконь

   І хоч той березневий вечір видався щедрим на дощову симфонію, та настрій у всіх запрошених на концерт народної артистки України Олени Білоконь був передсвятковим, бо пісня входить у наше єство з молоком матері.  І мертвіє, марніє людська душа, коли не чути її мелодії. Пісня завжди має народну ауру. Тож репертуар Олени Білоконь є яскравим діамантом української пісенної скарбниці. Кожну пісню артистка пропускала крізь серце, ніби дарувала їй нові крила. Її очі під час співу передавали стан поетичної душі. Тому так гаряче і палко аплодували вдячні глядачі виконавиці. Пісні Олени Білоконь нагадували про наше коріння, про героїчне минуле нашої землі, про необхідність захищати її сьогодні.

   Особливим колоритом наповнював голос артистки музичний супровід ансамблю «Сувенір». Віртуозне звучання скрипки, контрабасу, гітар, ударних інструментів викликали шквал оплесків щирих глядачів. Звичайно, вінок найвідоміших українських пісень був би не доплетений, якби не прозвучала пісня «Ой у вишневому саду», яку Олена заспівала разом зі своєю матусею. Вона звучала до сліз зворушливо і лірично. Глядачів того концерту не треба переконувати, що пісня лікує душу, що вона вчить нас любові до берегів, між якими з віків і у віки тече ріка нашого народу, нашої нації, нашої України.

    Усе: і затишна зала палацу дозвілля «Листопад», і національний колорит концертної програми, і радість зустрічі з колегами інших шкіл, –  залишили тільки приємні відчуття.

     Хочемо висловити велику вдячність голові фонду «Добро» Наталії Гуріній, засновнику ТОВ «АПК «Докучаєвські чорноземи» Юрію Кобченку за те, що вони напередодні свята 8 Березня  подарували п’ятдесятьом педагогічним працівникам району радість від спілкування з прекрасним світом української пісні. Із великим  задоволенням ми поверталися додому. Сподіваємось, що такі зустрічі ще чекатимуть на нас у майбутньому.

                                                    Людмила Головнич, учитель початкових класів

                                                     Білухівського НВК

Переглядів: 428 | Додав: GAlina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: