Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Жовтень » 18 » День працівників освіти
10:00
День працівників освіти

 Мабуть, немає жодного учня, жодної людини, яка б не знала свята, яке приходить до нас на початку жовтня – Дня працівників освіти. Бо кожен учень у цей день знаходить теплі слова для своїх улюблених учителів.

     І наші учні цього дня поспішали до навчально-виховного комплексу з букетами осінніх квітів. Та не просто день присвятили вчителям, а цілий тиждень. Спочатку волонтери  виготовили листівки і привітали ними вчителів, вихователів і всіх працівників освіти, які зараз на заслуженому відпочинку.  А також запросили їх на свято, яке відбулося у п’ятницю 4 жовтня. Готували свято учні 6 класу з класним керівником  і головою профспілки в одній особі Аллою Миколаївною. Бурхливими оплесками зустрічали глядачі зірок естради: Аллу Пугачову, Олю Полякову, Олега Винника, циганський ансамбль та інших. Також кожному працівнику учні вручили медалі, а вчителям-пенсіонерам – подарунки.

     А напередодні, 3 жовтня, старшокласники помінялися місцями з учителями: проводили уроки по класах, до яких заздалегідь готувалися. Як кажуть «скуштували» учительського хліба.

     Тож, любі наші вчителі! Нехай всі зорі на небі виконують Ваші побажання, нехай всі учні у школі виконують всі домашні завдання, нехай всі дні у Вашому житті будуть добрими та щасливими. Здоров’я Вам, відмінного настрою та щирих посмішок!

Переглядів: 380 | Додав: GAlina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: